25 Şubat 2013 Pazartesi

Oscar Şıkları ve Rüküşleri

Sevgili modakoliklerim,

Bu haftaki konumuz 24 Şubat gecesi yapılan 85. Oscar Ödüllerinin en şık ve rüküş hanımları :) en ünlü modacılar ve Hollywood yıldızları kendilerini bu geceye itinayla hazırlamaktadırlar. Ancak kimi zaman başarılı olamadıkları da görülmektedir. Şimdi dün geceki yıldızların giyimlerinin detayalarına ve bebim favorilerime inelim :)

Benim favorilerim kesinlikle Stacy Keibler ve Jennifer Lawrence. Özellikle Lawrence, Dior imzalı çiçeğe benzeyen yapısıyla dikkat çeken kıyafetiyle oldukça hoş görünüyor. Keibler ise; metalik kıyafetiyle çok zarif :)

Favorim olan bir diğer hanım ise; Zuhair Murad imzalı kıyafetiyle zerafetini konuşturan Catherine Zera Jones.

Kırmızı gecenin tabii ki en gözde renklerindendi, Jennifer Aniston da beyaz tenli olmasının abantajını böyle kullanarak hoş görünmüş bana göre :)

Siyah-beyazın asaletine inanmayan yoktur herhalde. Kelly Rowland da bu asalete inanıyor olsa gerek ki bu hoş kıyafeti giyinmiş :)

Bana göre gecenin rüküşüne gelirsek, hiç şüphesiz Anne Hathaway benim için en yanlış seçimi yapmış olandır. Kıyafetin kumaşından rengine modelinden saç stiline kadar Hathaway bu sene sınıfta kaldı.

Evet sevgili okuyucularım, başka konularla karşınızda olmak dileğiyle, şimdilik hoşçakalın :)










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder