25 Şubat 2013 Pazartesi

Oscar Şıkları ve Rüküşleri

Sevgili modakoliklerim,

Bu haftaki konumuz 24 Şubat gecesi yapılan 85. Oscar Ödüllerinin en şık ve rüküş hanımları :) en ünlü modacılar ve Hollywood yıldızları kendilerini bu geceye itinayla hazırlamaktadırlar. Ancak kimi zaman başarılı olamadıkları da görülmektedir. Şimdi dün geceki yıldızların giyimlerinin detayalarına ve bebim favorilerime inelim :)

Benim favorilerim kesinlikle Stacy Keibler ve Jennifer Lawrence. Özellikle Lawrence, Dior imzalı çiçeğe benzeyen yapısıyla dikkat çeken kıyafetiyle oldukça hoş görünüyor. Keibler ise; metalik kıyafetiyle çok zarif :)

Favorim olan bir diğer hanım ise; Zuhair Murad imzalı kıyafetiyle zerafetini konuşturan Catherine Zera Jones.

Kırmızı gecenin tabii ki en gözde renklerindendi, Jennifer Aniston da beyaz tenli olmasının abantajını böyle kullanarak hoş görünmüş bana göre :)

Siyah-beyazın asaletine inanmayan yoktur herhalde. Kelly Rowland da bu asalete inanıyor olsa gerek ki bu hoş kıyafeti giyinmiş :)

Bana göre gecenin rüküşüne gelirsek, hiç şüphesiz Anne Hathaway benim için en yanlış seçimi yapmış olandır. Kıyafetin kumaşından rengine modelinden saç stiline kadar Hathaway bu sene sınıfta kaldı.

Evet sevgili okuyucularım, başka konularla karşınızda olmak dileğiyle, şimdilik hoşçakalın :)










17 Şubat 2013 Pazar

Zara Cenneti

Zara, casual giyimin kraliçelerindendir tartışmasız. Özellikle çantaları ve topuklu ayakkabıları hiç şüphesiz en favoriler arasındadır :) bu hafta size Zara'dan bir kaç ürünü tanıtacağım

Bu çanta özellikle bu yılın moda renklerinden olan gri olduğu için dikkatimi fazlasıyla çekmiş bulunmakta. Günlük yaşantı için fazlasıyla uygun ;)

Bot ise nude ve bordo renklerin coverından oluşmaktadır. Hem şık hem casual olan bu ayakkabı hem pantolonlarlarla hem de elbiselerle uygun olabilir.

Cekete gelirsek, yaka kısmından aşağı doğru suni deri detayları olan halı desenli bu ceket altın fermuar detaylarıyla çok hoş görüntüye sahip.

Siyah-beyaz renkler kurtarıcı renklerdir. Özellikle ince vücutlu bayanlar bu tür desenleri rahat kullanabilir. Bu bol kesimli kıyafetler rahatlık ve şıklıkla birleşebiliyor :)

Gelelim esas parçaya, bu ekru renkteki ve siyah askılı gece kıyafetine. Dar kesim ve orta boy bu kıyafet uzun boylu hanımlarda gayet hoş durabilmektedir. Şiddetle tavsiye edilir :)

Bir dahaki postumuzda yeni konularla karşınızda olacağım :)











10 Şubat 2013 Pazar

Kırmızı Aşkına

Sevgili okuyucularım sizler için mükemmel ve gözalıcı bir konu seçtim bu defa :) Kırmızı renk bizler için vazgeçilmezlerden biridir tabii ki, peki ya kırmızı kıyafetler ve aksesuarlar? Eveeet dediğinizi duyar gibiyim :) farklı farklı markaların beğenimize sundukları kırmızı kıyafet ve aksesuarlardan bir kaç örnek sunacağım :)

Hermes, Louis Vuitton, Louboutin vs. markalar ünlü hanımlarla buluşunca apayrı bir güzellik ortaya çıkmış kesinlikle ;)

















9 Şubat 2013 Cumartesi

Louboutin Love

Evet sevgili izleyicilerim, bugünki konumuz birbirinden şık, çekici ve güzel ayakkabılarıyla göz dolduran Louboutin! :) topuklu ayakkabılarıyla meşhur bu marka her kadının beğenisinini kazanabiliyor. :)

En meşhur modeli olan kırmızı tabanlı ayakkabılar en çok beğenilenlerdendir :)

Peki sizin favoriniz hangisi?:)